torsdag 6. juni 2019

Gaver til ansatte

Høytidsgaver til ansatte


Øyeblikket kommer når vi ønsker å tilbakebetale våre ansatte for deres bidrag til selskapets utvikling. Personaleforvaltere tar seg av periodiske premier og gaver til de beste ansatte. Bedrifter organiserer integrasjonsreiser og forbereder ulike attraksjoner: pakker og bilag for ansatte, kjøpskuponger og attraktive tjenester, invitasjoner til konserter, billetter til kino og teater, og mange flere. Vanligvis har selskapene forskjellige måter å motivere ansatte, spesielt de som er gode spesialister. Kreative gaver til sine ansatte kan være i form av karikaturer. Handlingen med karikaturer vil bli veldig munter og lenge husket. 

Høytidsgaver til ansatte kan være en fin måte å vise at du setter pris på arbeidet de gjør og ønsker å spre litt juleglede eller andre høytider. Her er noen ideer til høytidsgaver til ansatte:

Gavekort: Gavekort er en enkel og praktisk gave som de fleste vil sette pris på. Du kan velge å gi gavekort fra en rekke forskjellige butikker eller nettbutikker, eller du kan gi et universelt gavekort som kan brukes hvor som helst.

Mat og drikke: Du kan gi ansatte en kurv med gourmetmat eller en flaske vin som de kan nyte i høytiden. Du kan også arrangere en julelunsj eller en annen festlig sammenkomst for de ansatte.

Personlig gave: En personlig gave viser at du har tenkt på hver enkelt ansatt. Du kan gi en personlig gave som en bok eller et smykke, eller du kan gi en gave som er relatert til en interesse eller hobby som du vet at de har.

Opplevelser: Du kan gi ansatte opplevelsesgaver som billetter til en konsert, teaterforestilling eller sportsarrangement. Du kan også gi dem en opplevelse som en massasje eller et spabesøk.

Donasjoner: Hvis du vil gjøre noe ekstra meningsfylt i høytiden, kan du gi en donasjon til en veldedig organisasjon i navnet til de ansatte.

Husk at det ikke er størrelsen på gaven som teller, men tanken

Ønsker du å bestille karikaturer til ansatte? Skriv til e-posten zewecki@wp.pl
Gaver til ansatte
Gaver til ansatte 1
Gaver til ansatte 3
Gaver til ansatte 4

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar